Thënie

July 16, 2020 | 8:00

THËNIE / Nuk duhet të kemi frikë nga emocionet

“Nuk duhet të kemi frikë nga emocionet. Disa prej tyre kontribuojnë në të bërit më interesante jetën. Qëndrimi ynë ideal nuk mund të bazohet vetëm në lartësimin e inteligjencës. Duhet të marrim parasysh në të njëjtën mënyrë dashuritë tona më të mira, ndjenjat që shoqërojnë inteligjencën”.

Giulio Giorello, filozof, matematicien, epistemolog italian

feb17-06-682304915

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top