Thënie

September 17, 2020 | 8:00

THËNIE / Nuk keni pse të kontrolloni mendimet tuaja

Ju nuk keni pse të kontrolloni mendimet tuaja. Thjesht duhet të ndalosh dhe t’i lejosh ato të të kontrollojnë ty.

1

 

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top