Thënie

February 1, 2021 | 8:00

THËNIE / Pasuria është si uji i kripur, sa më shumë të pish, aq më i etur je

Pasuria është si uji i kripur, sa më shumë të pish, aq më i etur je. Kjo vlen edhe për lavdinë.

Artur Schopenhauer, filozof gjerman

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top