Thënie

July 14, 2020 | 8:00

THËNIE / Qëllimet

 

“Nëse i dëgjon arsyetimet e tua, do vëresh se janë të udhëhequra nga qëllimet e tua të pavetëdijshme”.

George Eliot, novelist

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top