Thënie

November 11, 2020 | 8:00

THËNIE / Sekreti për të jetuar

Mos e vendos besimin në zotërimet materiale dhe qëllimet e kësaj bote. Nëse doni një jetë me të vërtetë të suksesshme, zbulojini gëzimet tuaja tek e qeshura dhe në shoqëri të mirë. Konsumoni më pak dhe jepni më shumë, dhe do të zbuloni se keni më shumë për të dhënë. Për më tepër, ju do të ndihmoni për të siguruar që edhe ata përreth jush të kenë më shumë. Kur të gjithë jemi duke ngritur njëri-tjetrin lart, do të mësojmë të fluturojmë, dhe botët krejt të reja do të jenë në dispozicion për ne. Të gjithë së bashku mund t’i gjejmë ato botë të reja nëse mësojmë se çfarë është më e rëndësishme në atë që kemi.

suni-girl

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top