Thënie

January 29, 2020 | 8:00

THËNIE / Të bukurat, gratë…

Janë të bukura ato gra që janë entuziaste, që dinë të bëjnë t’i dashurojnë, e mbi të gjitha, të duan. Me atë ëmbëlsinë e tyre.

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top