FB

January 14, 2022 | 8:00

THËNIE / Të jesh i lumtur do të thotë të ndalosh së ndjeri si viktimë e problemeve dhe të bëhesh aktor në historinë tënde!

Të jesh i lumtur do të thotë të ndalosh së ndjeri si viktimë e problemeve dhe të bëhesh aktor në historinë tënde. Është të kalosh shkretëtirat jashtë vetes, dhe të jesh në gjendje të gjesh një oaz në thellësi të shpirtit.

 

04

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top