FB

April 7, 2021 | 8:00

THËNIE / Testi përfundimtar i një marrëdhënieje është të mos pajtohesh, por të mbash duart

“Testi përfundimtar i një marrëdhënieje është të mos pajtohesh, por të mbash duart”. – Alexandra Penney

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top