FB

June 17, 2021 | 8:00

THËNIE / Zgjedh të mos bindem. Vetëm duke qëndruar me këmbët e tua do të mësosh të njohësh veten se kush je

“Zgjedh të mos bindem. Bindja nuk ka nevojë për inteligjencë, dhe as për guxim. Nuk duhet kurajë të bindesh. Të mos bindesh po, sepse në këtë rast do të ecësh vetëm. Por, vetëm duke qëndruar me këmbët e tua do të mësosh të njohësh veten se kush je”.

 

Osho

1

 

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0684022192
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top