Dëshmi

June 16, 2021 | 8:45

Vajza e Michael Jasckson rrëfen traumën që ka përjetuar për shkak të përndjekjes nga paparacët

Paris Jackson, vajza e të ndjerit Michael Jackson, ka rrëfyer traumën që ka përjetuar për shkak të përndjekjes nga paparacët që kur ishte fëmijë.

paris jackson (1)

Unë përjetoj halucinacione ndonjëherë nga kamerat dhe paranojë të rëndë dhe kam shkuar në terapi për shumë gjëra,“- tha Jackson për “Red Watch Talk”, raporton “People”.

paris jackson (2)

Unë mendoj se është standardi PTSD“, shton Jackson, babai i ndjerë i të cilit Michael u përpoq të mbrojë Jackson dhe vëllezërit e saj, Prince dhe BG, nga kamerat duke i mbajtur ata të mbajnë maska në publik si fëmijë.

paris jackson (5)

Babai i saj u mundua gjatë gjithë kohës kur ishte gjallë që ta mbronte bashkë me vëllezërit, Prince dhe BG, nga kamerat, duke i mbajtur me maska në publik.

Jackson, 23 vjeç, ka folur më parë për diagnozën e saj “PTSD” (çrregullimi i stresit post-traumatik) me mbështetjen e Paris Hilton.

paris jackson (4)

Jackson ka rrëfyer se për dy vjet është abuzuar fizikisht dhe psikologjikisht në konviktin ku ishte regjistruar, dhe që aty nisi të vuante nga çrregullime të stresit post-traumatik.

paris jackson (3)

Jackson u shpreh se vëmendja e vazhdueshme e paparacëve në një moshë të re e çoi atë në halucinacione dhe paranojë.

 

 

Burimi / PanoramaOnline

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top