Pika referimi

November 25, 2020 | 8:31

Dobësia e vazhdueshme e qeverive

Edukimi i popullatës, numri i testeve, dobësia e vazhdueshme e qeverive në planifikimin për mbrojtjen shëndetësore të qytetarëve në ekspertë të larmive të ndryshme, lë të kuptoj që ky nivelizim në disa fusha të caktuara ka qenë jo i mjaftueshëm.

Albina Hyseni, Studiuar për administratën publike, marrëdhëniet ndërkombëtare dhe studimet Evropiane. Njohuri të gjera psikologjike, teknike farmaceutike

Albina Hyseni, Studiuar për administratën publike, marrëdhëniet ndërkombëtare dhe studimet Evropiane. Njohuri të gjera psikologjike, teknike farmaceutike

Prandaj nevojshmëria e politikave të zhvillimit është atëherë kur qeverisja përfshin normat, traditat dhe institucionet përmes të cilave vendi ushtron autoritetin e tij mbi të mirën e përbashkët në optikën e zhvillimit. Gjithashtu kapacitetin e qeverisë për të menaxhuar me efikasitet burimet e veta dhe për të zbatuar politika të përshtatshme, si dhe ekzistencën e një kontrolli demokratik mbi agjentët e ngarkuar nga autoriteti.

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0684022192
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top