Marrëdhënie

May 26, 2020 | 8:10

10 gjërat që gratë duan nga burrat e tyre

Burrat dhe gratë duan pak a shumë të njëjtat gjëra, por ekzistojnë edhe disa dallime kryesore midis asaj që i duhet secilës gjini nga partnerët e tyre për të pasur një marrëdhënie të kënaqshme. Zotërinj, duhet t’i kushtoni këtyre gjërave, sepse sa më shumë që ta bëni gruan tuaj të ndjehet e dashur dhe e vlerësuar, aq më shumë rriten shanset që gjithashtu të përmbushen dëshirat tuaja.

  1. Të dijë se e do
  2. Ta kuptoni dhe falni
  3. Bisedën e vërtetë
  4. Kohë cilësore me të (dhe fëmijët tuaj)
  5. Për të dëgjojë më shumë “Po” se “Jo”
  6. Aftësi më të mira dëgjimi
  7. Dashuri dhe përkujdesje
  8. Përgjegjësi të përbashkëta për punët e shtëpisë dhe rritjes së fëmijëve
  9. Një ditë pushimi
  10. Një qëndrim më të shëndetshëm për shëndetin e tyre

 

 

Burimi / https://www.verywellmind.com/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top