Në fokus

July 21, 2020 | 10:22

10 shenjat që tregojnë se një person që nuk jeton më po përpiqet të flasë me ju

Ju nuk flisni me askënd, por ka momente që keni ndjesinë se një person i ndarë nga jeta po përpiqet të lidhet me ju. Ndonjëherë ju mendoni se është sugjerim, herë të tjera shpresoni se nuk ka mbaruar gjithçka dhe keni sigurinë se diçka po ndodh vërtet. Gjëra të çuditshme ndodhin rreth jush dhe ju nuk dini se çfarë të mendoni. Mos u shqetësoni.

Në fakt, janë 10 shenja që të dashurit tuaj jua dërgojnë për të komunikuar me ju.

E shoh në ëndërr

Bota e ëndrrave është një derë e hapur në shpirtin tonë. Çdo gjë që kemi përjetuar gjen një mënyrë për të dalë në sipërfaqe. Nuk është e pazakontë të ëndërrosh të dashurit që nuk jetojnë më. Sidoqoftë, në disa rrethana, kemi ndjenjën se disa ëndrra janë të ndryshme në atë që na lënë me ndjenjën se personi në fjalë po përpiqet të komunikojë me ne. Zakonisht ëndrrat me persona që nuk jetojnë më janë të shkurtra, tepër të vërteta, dhe gjatë kursit të tyre ju jepet një mesazh i qartë. Ato janë ëndrra ngushëlluese, në të cilat i ndjeri ju flet butë. Shpesh kjo ju siguron, duke ju thënë të jeni mirë dhe se duhet të qetësoheni.

Një llambë që dridhet

Nuk ka stuhi, dita është e qetë dhe ndërkohë drita e kuzhinës ka filluar të dridhet. Thellë brenda vetes e dini që nuk është një fenomen i thjeshtë fizik. Ka më shumë, sepse ajo goditje e lehtë ju magjeps dhe pëshpërit diçka. A e dini se energjia elektrike dhe elektronika janë mjetet me të cilat komunikoni në jetën e mëvonshme? Mediet më të mëdha pajtohen me mendimin se energjia elektrike, psikike dhe shpirtërore kanë një dridhje të ngjashme. Në të njëjtën mënyrë mund të ndodhë që TV të ndizet papritur ose që zilja të tingëllojë pa i rënë askush derës. Ndihesh i frikësuar? Merrni frymë thellë dhe kërkoni që këto shenja të jenë më të buta dhe më pak tërheqëse.

Një aromë intensive

Ka njerëz që karakterizohen nga një aromë e veçantë, të cilën e njohim menjëherë. Me kalimin e viteve shqisat tona mësojnë ta shoqërojnë atë aromë me personin në fjalë, njësoj sikur të ishte një dëshmitar i heshtur i pranisë së tij. Ndjenja e një arome të tillë pas ndarjes së tij nga jeta mund të jetë një shenjë e qartë se po përpiqet të komunikojë me ju. Mund të jetë tymi i cigares, një lule, një aromë deti dhe, ndonjëherë, edhe era e një gatimi. Gjëja që karakterizon këtë ndjesi është se ai parfum i veçantë i atribuohet menjëherë personit që nuk është më mes nesh. Ai po ju lë të kuptoni se është pranë jush. Është një shenjë delikate por e prekshme e pranisë së tij.

Numrat

A ju ndodh që gjithmonë të shikoni orën në të njëjtën kohë apo shihni gjithmonë të njëjtën sekuencë numerike të lidhur me kujtesën tuaj dhe a mendoni se nuk është më një rastësi e thjeshtë? Ju keni të drejtë sepse engjëjt dhe shpirtrat komunikojnë gjithashtu me ne përmes këtij sistemi. Kushdo që nuk është më pranë nesh na japin numra që kanë një kuptim të caktuar, të tilla si data e lindjes ose përvjetori. Gjithashtu në këtë rast mesazhi është ndër më ngushëlluesit sepse në çdo rast ata ju njoftojnë se nuk jeni vetëm, ata janë aty me ju.

Pendët

Një pendë bie pranë jush ose fluturon butësisht para syve tuaj. Kjo ngjarje ndodh aq shpesh sa filloni të mendoni se ka më shumë gjëra që fshihen pas saj. Pendët janë shenja të çuditshme të dërguara nga parajsa që ju informojnë se të dashurit tuaj janë mirë dhe se ata kanë një mesazh për ju. A e dini se ekziston një simbolikë e tërë e lidhur me ngjyrën e pendës? E bardha është ngjyra e përsosur, shenja e pakuptueshme e një personi të larguar nga jeta. Një pendë gri ju thotë se pas kaq shumë dhimbjesh do të gjeni paqen ose një pendë blu ju lejon të dini se jeni i mbrojtur dhe se nuk jeni vetëm.

Meloditë

Përsëri, mediumet pajtohen me faktin që nëse dëgjoni shpesh një këngë që ju kujton atë person, ky është një mesazh i qartë dhe i fortë i pranisë së tij. Çdo melodi që në një farë mënyre përfaqëson atë mund të përdoret nga i ndjeri për t’ju përshëndetur dhe për t’ju kontaktuar. Kjo është veçanërisht e vërtetë nëse flasim për melodi të vjetra dhe që transmetohen rrallë.

Erë e papritur

A keni ndier ndonjëherë një fllad të lehtë pranë jush edhe në një ditë të qetë dhe me diell? Të dashurit tuaj mund të manifestojnë në këtë mënyrë praninë e tyre në mjedisin fizik. Zakonisht ky fenomen ndodh menjëherë pas vdekjes së tyre ose në momentin kur mendoni për atë person.

Lëvizje të çuditshme

Ndonjëherë shpirtrat e të vdekurve mund të lëvizin objektet rreth jush për të treguar praninë e tyre. Mund të ndodhë që fotografia e tyre të bie papritmas nga muri ose mund të vëreni se një objekt është zhvendosur nga vendi i tij i zakonshëm. Ata zakonisht e përdorin këtë medium kur marrësi nuk dëshiron të dëgjojë shenja të tjera.

Zëri

Ky është ndoshta sinjali që rrezikon t’ju bëjë të ndjeheni të çmendur për të paktën një sekondë. Mos u shqetësoni, nuk ka asgjë anormale, zëri që dëgjoni mund të jetë një pëshpëritje delikate në veshët tuaj që ndodh në periudha të ndryshme të ditës. Komuniteti shkencor i hedh poshtë këto ndjesi duke i quajtur ato halucinacione zie, por nëse instinktet e tua thonë që ka diçka më shumë, gjithçka që duhet të bësh është të pushosh dhe të dëgjosh ato që duhet të të thonë.

Sinkronizimi

Të dashurit tuaj dëshirojnë t’ju njoftojnë se janë me ju, prandaj ka të ngjarë që nëse u kërkoni atyre një shenjë të pranisë së tyre, ata do t’ua dërgojnë pa problem. Shenjat fizike dhe të prekshme që vijnë nga jeta e përtejme mund të vijnë në shumë mënyra dhe për këtë arsye ju duhet t’i kushtoni vëmendje sinjaleve, simboleve dhe sinkronizmit që ato ju kujtojnë. Ju gjithashtu mund të kërkoni një shenjë të pranisë së tyre. Ne do t’ju japim një shembull shumë të thjeshtë. A i dashuronte mamaja juaj macet? Kërkoji asaj të të tregojë një në rrugë.

Si përfundim, e vërtetë ose e imagjinuar, shenjat e pranisë së një të dashur që nuk jeton më janë detaje të vogla që na ndihmojnë të rindërtojmë ekzistencën tonë ditë pas dite. Thjesht duhet t’i mirëpresim ata për të rivendosur qetësinë e humbur.

 

 

Burimi / https://www.panecirco.com/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top