Lifestyle

July 21, 2018 | 12:37

20 gjëra që vetëm kush shkon të flejë vonë mund t’i kuptojë

Ka qenë një kohë që gjithmonë shkoja për të fjetur në orare të  parregullta, madje edhe të hënën, të martën, me fjalë të tjera, në ato ditë kur duhet të jesh në shtrat dhe të biesh në gjumë maksimumi në nëntë e gjysmë.

Pra, pse të mos bëni një listë për të ndarë përvojat e atyre që kanë të njëjtin problem?

 1. Kur shkoni në shtrat, ju premtoni të shihni një pjesë të një seriali dhe pastaj të flini. Ndërkohë shikoni dy pjesë.
 2. Ka gjithmonë një kontroll të fundit mbi njoftimet e WhatsApp, Facebook, Intagram Twitter.
 3. Ju jeni kaq i lodhur sa nuk e vëreni që jeni lodhur.
 4. Produktiviteti juaj nuk është zvogëluar.
 5. Ti e sheh natën aq shumë saqë është praktikisht sikur të jetosh në Norvegji.
 6. Kaloni orët që keni lënë për të fjetur për të llogaritur sa orë keni lënë për të fjetur.
 7. Kur jeni jashtë, gjithmonë përsërisni “Djema për pesë minuta unë fle”. Përsëriteni atë tetëdhjetë herë në mbrëmje.
 8. Ju jeni të përgjumur gjatë gjithë ditës, por pas mesnatës është sikur të kishit pirë tre gram kokainë.
 9. Ju hyni vetëm për pak në internet, por pas dy minutash kanë kaluar shtatë orë.
 10. Pak makarona gjatë natës janë një ngjarje e padiskutueshme.
 11. Ju veproni aq shumë gatë natës, saqë për të mos bërë zhurmë po ktheheni ngadalë në një mace.
 12. Kur shikoni në kohë dhe shihni se është katër e gjysmë dhe jeni ende zgjuar, jeni duke shkaktuar sulme serioze.
 13. Kur ju pyesin se në ç’mënyrë shkon në gjumë të thoni një gënjeshtër, sepse keni turp ta thoni atë.
 14. Fundjavë nëse nuk e bëni mbylljen kjo nuk duket për ju as edhe duke dalë jashtë..
 15. Të shtunën ju zgjoheni kaq vonë saqë rrezikon të zgjoheni të dielën.
 16. Nëse gjatë javës ju mund të zgjoheni vonë dhe pastaj të shkoni në gjumë në gjashtë.
 17. Pini kafe në vend të ujit.
 18. Shkuarja në shtrat dhe gjumi janë dy gjëra shumë të ndryshme.
 19. Miqtë me të cilët ju jeni më të mirë janë ata me të cilët ju mund të qëndroni në Skype deri në aktor të mëngjesit.
 20. Çdo herë që t’i hapësh sytë në mëngjes do të zvarritesh.

 

Burimi / tuttorete.info

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com