Lifestyle

August 15, 2020 | 8:18

3 shenjat e zodiakut që shkaktojnë zili tek të tjerët

Ne e kemi thënë dhe përsëritur disa herë. Secili prej nesh ka sharmin e dhe talentin e vet, ato karakteristika që i bëjnë ata të veçantë, joshës, të aftë. Por duhet të pranojmë se disa shkëlqejnë më shumë se të tjerët, se të tjerët janë më të aftë, dhe se disa duket se përmbajnë të gjitha karakteristikat më të mira të mundshme.

Magnete të vërtetë për të irrituarit dhe ata që dinë të ushqejnë vetëm ndjenja negative ndaj atyre që shkëlqejnë dhe veçohen. Magnet për zilinë, xhelozinë, mashtrimet dhe që kanë për qëllim zvogëlimin e tyre dhe vendosjen në një dritë të keqe.

Le të shohim se cilat janë 3 shenjat e zodiakut që shkaktojnë zili te të tjerët

Demi

Ndër shenjat e afta për të nxitur zili dhe xhelozi ne gjejmë shenjën e Demi. Arsyeja? Vendosmëria në përcaktimin e tij që e bën atë të arrijë rezultate të shkëlqyera në jetë. Duke ditur se si të jetojë dhe të shijojë jetën, duke arritur ato qëllime që e lejojnë atë të jetë në gjendje t’i lejojë vetes rehati dhe komoditete të vogla. Megjithatë askush nuk i jep asgjë Demit, gjithçka që ai ka është rezultat i zgjuarsisë dhe angazhimit të tij. Por shumë preferojnë ta kenë zili sesa të përpiqen ta imitojnë.

Dashi

Një tjetër nga 3 shenjat e zodiakut që shkaktojnë zili tek të tjerët. Ka shumë arsye që i shtyjnë njerëzit të xhelozojnë një person të shenjës së Dashit. Ai është i fortë, i guximshëm, ai lufton për parimet dhe objektivat e tij pa pyetur të tjerët për asgjë, por duke u mbështetur te vetja. Sidoqoftë energjia e tij e pandalshme bëhet objekt zilie nga ata që nuk mund të përputhen me të. Dashi është një shenjë që nuk kursen vetveten, që nuk ndalet përpara përpjekjeve dhe sakrificave nëse ia vlen. Shumë të tjerë nuk janë të gatshëm ta bëjnë këtë, dembelizmi i tyre fizik dhe mendor i bën ata të preferojnë zhgënjimin.

Akrepi

Akrepi do të jetë gjithmonë një shenjë e shënjestruar nga zilia dhe xhelozia. Dhe kjo sepse thjesht është “shumë”. Shumë pasionant, intuitiv, origjinal, krijues. Kjo mund të bëjë që shumë veta të kenë zili talentin e tij, atë këmbëngulje që e çon atë të arrijë majat më të larta. Ai personalitet i veçantë që e shtyn të largohet nga grija e anonimitetit. Një shenjë shumë e lakmueshme. Dhe ai? Ai buzëqesh në mënyrë cinike dhe vazhdon rrugën e tij.

 

 

Burimi / https://www.giornodopogiorno.org/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top