Marrëdhënie

May 2, 2020 | 8:14

4 cilësitë që një grua 40-vjeçare kërkon tek një partner

Kush tha që një grua 40 vjeç ose më e vjetër nuk kërkon një dashuri të re? Mund të tingëllojë si klishe, por nëse ka një të vërtetë për këtë ndjenjë, është se nuk plaket kurrë. Në moshën 40 vjeç, shumica e grave kanë kaluar nëpër takime të ndryshme dhe ka shumë të ngjarë, në martesë.

Por, në mes të këtij shtegu, diçka nuk shkoi mirë dhe fundi i ëndrrës së gjatë ishte mënyra e vetme për të qenë e lumtur. Ndodh, por edhe ky nuk është fundi i botës. Përkundrazi, disa zgjedhin të qëndrojnë vetëm dhe të tjerat ndjehen edhe më të përgatitura për të filluar një marrëdhënie të re. Fakti është se, pas katër dekadash përvojash dhe mësimesh, ajo që këto gra nuk duan, është një burrë, i një lloji të papërpunuar, i cili nuk respekton asnjë grua dhe nuk e pranon vlerën e saj. Në moshën 40 vjeç, një grua është edhe më kërkuese dhe e di se meriton të barazohet me një burrë.

Këtu janë 4 cilësitë që duhet të ketë një burrë për të bërë për vete një grua mbi 40 vjeç:

Maturia:

Vetëm një burrë i vërtetë mund të pushtojë zemrën e një gruaje mbi 40 vjeç, dhe kjo karakteristikë nuk lidhet domosdoshmërisht me moshën. Në fakt, burri mund t’i përkasë çdo grupmoshe, me kusht që të sillet si i rritur, është në një mendje me të dhe ka shumë atribute të tjera, përveç asaj fizike. Ky njeri duhet të jetë inteligjent, përgjegjës, i aftë të flasë dhe të jetë qesharak.

Sinqeriteti:

Gratë mbi 40 vjeç nuk kanë kohë për të luajtur, ato duan burrat që janë të drejtpërdrejtë, ato nuk enden aspak dhe janë gjithmonë të gatshme të thonë të vërtetën. Në këtë moshë, disa nga këto gra kanë lënë shumë marrëdhënie, madje dhe martesa. Këto marrëdhënie u mësuan atyre rëndësinë e të qenurit racional dhe të mos humbim kohë me burra që sillen si fëmijë. Një grua e pjekur është në kërkim të një burri të sinqertë, të sjellshëm, i cili kurrë nuk do ta lërë atë të pambrojtur. Ky njeri duhet të shprehë ndjenjat e tij dhe të jetë i gatshëm të marrë përgjegjësinë për veprimet e tij. Një partner që vlerëson kohën, dashurinë dhe dobësinë.

Romanticiteti:

Koha kur romanca ishte sinonim i kafesë ka mbaruar, kjo cilësi, në rrugë, është gjithmonë në modë, pavarësisht moshës. Dhe ato jo domosdoshmërisht duan lule; për një grua të pjekur, romanca do të thotë t’i kushtosh kohë dhe vëmendje. Ajo dëshiron pranë saj një burrë që kujdeset për të dhe është i gatshëm të kujdeset për të me vëmendje, respekt dhe gjithmonë të ofrojë mbështetje. Prandaj, burri që pyet se çfarë dëshiron një grua do të jetë më i suksesshëm se ai që zgjedh të shkojë direkt në një dyqan lulesh.

Të mos e krahasojë me dikë tjetër:

Nuk ka asgjë më të vrazhdë se krahasimi i një gruaje 40 vjeçare me një vajzë më të re, edhe nëse krahasimi ka një ton lëvdimi. Një grua e pjekur është shumë e kënaqur me atë që është dhe çfarë ka, kështu që nuk ka nevojë të përpiqet ta kënaqë duke i bërë gratë e tjera inferiorë. E vetmja gjë që ajo kërkon është dashuria e një burri që e vlerëson atë për atë që është.

 

 

Burimi / https://vibee.it/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com