Mirëqenie

February 14, 2018 | 9:21

5 këngë që do t’ju ndihmojnë për të qetësuar fëmijën tuaj

Nëse jeni duke hasur vështirësi për të vënë foshnjën për të fjetur ose dëshironi një pasdite të qetë dhe relaksuese për veten tuaj, një muzikë e mirë është ajo që mund t’ju ndihmojë.

Përzierja e duhur e këngëve dhe muzikës instrumentale mund të transformojë çdo situatë dhe t’i bëjë fëmijët më të lumtur dhe të ndihen pak më mirë.

Këtu janë 5 prej këngëve më relaksuese dhe qetësuese për fëmijët.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=_Z5CvnqbAKI

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=Bx3GYwq0-v0

https://www.youtube.com/watch?v=GVQdC8YrrZI

https://www.youtube.com/watch?v=OYgfAq6ttYc

https://www.youtube.com/watch?v=OjpRW_4FGa0

Përgatiti: Brikela Daci / Burimi / www.popsugar.com

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com