Marrëdhënie

March 10, 2018 | 11:07

5 zakonet që mund të shkatërrojnë një marrëdhënie

Ka sjellje që, nëse zgjasin me kalimin e kohës, vërtet mund të çojnë në përfundimin…

Të jetosh vetëm është tashmë kompleks, për të mos menduar se sa mund të jetë të ndash hapësirën tënde me një person tjetër. Në fillim, ne priremi të ekzistojmë dhe pastaj, pak nga pak, secili kërkon vëmendje. Nëse keni frikë se marrëdhënia juaj mund të jetë në një shkëputje, këtu mund të jetë shkaku i pakënaqësisë suaj dhe … diçka që mund të bëni për t’i larguar melankolikët.

Nuk mbani fjalën

Nëse keni shkruar se këtë mbrëmje ju do të bëni pazar, nëse nuk ka shkaqe madhore, pazaret e kësaj jave do jenë puna jote. Herën tjetër ai do të kujdeset për ju dhe ju do të keni për të pastruar, gjë të cilën këtë javë e bëri partneri juaj.

Duke paraqitur veten si një person i besueshëm dhe duke vazhduar kështu, kjo është një nga motorët e marrëdhënieve.

Marrëdhëniet mes dy, tre, katër …

Pas një konflikti, a flisni në telefon me të gjithë, përveç personit në fjalë?

Duke vepruar kështu, ju rrezikoni ta idealizoni atë, përkundrazi duke u ankuar për gabimet tuaja dhe duke bindur veten se gjysma juaj nuk ka merita të çfarëdo lloji. Ju keni bërë një copë rrugë së bashku, mos u dorëzoni tani!

Zhbirues

Të kontrollosh telefonin e tij kur ai është në dush nuk do t’ju bëjë mirë, ashtu siç nuk të bën mirë analizimi i historisë së kompjuterit të tij ose shqyrtimi i e-mailit të tij në detaje.

Nëse keni dyshime, flisni. Fshehja dhe veprimi në hije nuk është një nga mënyrat më të mira për  marrëdhënien tuaj: mos lejoni që këta armiq të përbetuar t’ju mundin.

Gënjeni se ku jeni

Të thuash “Unë po vij” kur realisht jeni ende në shtëpi me pizhama, veçanërisht kur të gjithë e dimë se “po vij” është një gënjeshtër aq e vjetër sa bota, dikush që pretendon të jetë në zyrë, në vend të kësaj ka dalë për një aperitiv me miqtë…

Trajtoji të tjerët ashtu si do të donit që ata t’ju trajtojnë!

Shmangni të kaluarën

E kaluara ka kaluar por është ende midis jush. Mos kini frikë të hapeni me personin në krah, fshehja e sekreteve nuk ju çon askund. Besoni atë dhe mos arrini në përfundimin se gjithçka që mendoni nuk funksionon. Sigurisht, do të jetë e mundimshme, por dashuria është për trimat!

Përgatiti: Brikela Daci / Burimi / www.alfemminile.com

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com