Marrëdhënie

March 31, 2018 | 9:16

7 gjërat që e bëjnë një femër të lumtur

Askush nuk e di se çfarë duan femrat në të vërtetë. T’i kuptosh ato të duket si shkencë më vete, pasi janë më të vështira se meshkujt.

Në fakt nuk është edhe aq e vështirë nëse u shkon pas fijes ose thjesht hapesh mjaftueshëm me to për t’i kuptuar si ndihen apo çfarë duan.

Një mashkull mund të bëjë 7 gjëra mjaft të thjeshta për ta mbajtur një grua të lumtur pa u munduar shumë.

 

  1. Besnikëria. Një nga virtytet që e mban një marrëdhënie gjallë dhe të fortë.
  2. Sinqeriteti. Edhe nëse bëni diçka gabim, bëni mirë t’i hapeni partneres tuaj për të shmangur keqkuptimet.
  3. Koha. Përpiquni të shpenzoni sa më shumë kohë me të edhe nëse jeni personi më i ngarkuar në botë.
  4. Mirëkuptimi. Të merreni vesh me njëri-tjetrin është çelësi i një marrëdhënie të suksesshme dhe kjo nuk është e pamundur.
  5. Bëhuni të ndjeshëm. Nëse partnerja juaj sheh se po i tregoni vëmendje dhe përkujdesje në këtë mënyrë do merreni vesh më mirë dhe besimi mes jush do të rritet.
  6. Bëhuni forca e tyre. Një mashkull duhet ta mbrojë femrën e tij fizikisht dhe mendërisht. Këtë gjë e pret çdo vajzë nga mashkulli i saj.
  7. Siguria. Një mashkull duhet të jetë i siguruar financiarisht dhe të ketë një të ardhme të sigurt për veten dhe personin që do të zgjedhë të kalojë jetën. Kjo është një nga gjërat kryesore që femrat shohin tek një djalë që i tërheq.

Burimi / http://www.intv.al

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com