Mirëqenie

March 12, 2020 | 8:09

7 shenjat paralajmëruese të mungesës së Vitaminës D

Vitamina D është ndoshta lënda ushqyese më e rëndësishme kur bëhet fjalë për kockat apo sistemin imunitar.  

1

Duke pasur parasysh rëndësinë e kësaj vitamine, ne do të identifikojmë shtatë shenja që zbulojnë mangësinë e mundshme të saj.

  1. Dhimbje të muskujeve

  2. Sistem imun të dëmtuar

  3. Hipertension

  4. Ndjenjat e pikëllimit / depresion

  5. Kushte të caktuara gastrointestinale

  6. Djersitja e tepërt

  7. Sëmundje kardiovaskulare

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top