Radiografi

April 1, 2019 | 10:59

Albana Daka: Nutricioni, sfida që më fal adrenalinë!

alba

Një rrëfim për veten si grua në karrierë, mjeke dhe familjare. Vështirësitë e të vendosurit të ekuilibrave mes këtyre raporteve dhe këmbëngulja për të bashkëpunuar dhe ngritur lart dinjitetin e gruas.

Falë angazhimit si mjeke nutricioni, laboratori, administratore e një rrjeti laboratorësh mjekësorë dhe ngritjes profesionale, Albana Daka thotë se mjekësia parandaluese është sfida me të cilën përballet bota sot. Ushqyerja korrekte apo korrektimi i regjimit ushqimor sipas metabolizmit dhe informacionit tuaj trupor ndihmon në parandalimin e sëmundjeve.

Risia e parafarmacisë vjen me BioFood Pharmacy, një koncept i ri dhe modern si rruga drejt një shëndeti më të mirë. BioFood Pharmacy, një gamë e plotë produktesh BIO, të certifikuara për shëndetin dhe mirëqenien në tërësi.  

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top