Radiografi

October 1, 2019 | 8:05

Albania Leasing, për ju që jeni në kërkim të rritjes dhe zhvillimit!

Nga Fatmir Sulo, drejtor i përgjithshëm i shoqërisë: Albania Leasing, për ju që jeni në kërkim të rritjes dhe zhvillimit!

Albania Leasing është një nga Institucionet Financiare më të rëndësishme në treg, në fushën e financimeve për automjete, makineri, pajisje, pasuri të patundshme. Albania Leasing ofron produkte financiare kreative për t’i ardhur në ndihmë me financime, bizneseve të vogla, të mesme e të mëdha.

Nëse je një biznes i vogël dhe i mesëm në fushën e transportit, që kërkon të rritesh, Albania Leasing është zgjidhja nëpërmjet financimit të autobusëve, kamionëve e të tjera. Nëse je një biznes i vogël dhe i mesëm në fushën e shërbimit dhe prodhimit, Albania Leasing është zgjidhja për financimin e makinerive dhe pajisjeve.

Tek Albania Leasing do të gjeni: Financim për pajisje për mobileritë; Financim për pajisje mjekësore, dentare dhe estetike; Financim për makineri printimi; Financim për makineri përpunimi të të gjitha llojeve; Financim për blerjen e pasurive të patundshme për qëllime biznesi; Financim për makineri bujqësore dhe agro-përpunimi; Financim për pajisje për hoteleri.

Tek Albania Leasing është më thjeshtë se sa mendoni!

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top