Radiografi

July 1, 2020 | 8:02

Albmedica, qendra diagnostikuese më e madhe në veri, në qytetin e Lezhës

1

Albmedica, një bashkëpunim italo-shqiptar, me në krye Dr. Radiologe Eljona Lleshaj, është qendra më e madhe diagnostikuese në Lezhë dhe në të gjithë veriun e vendit. Albmedica njehson më së miri modelin e mjekësisë moderne italiane.

Me mjekë të ndryshëm italianë dhe shqiptarë, Albmedica mundëson një nivel të lartë shërbimi për pacientët.

Falë një investimi në aparatura të teknologjisë së fundit ofrohet një diagnostikim profesional me anë të: Rezonancës magnetike, skanerit , ekografisë, grafi dixhitale dhe densitometrisë kockore. Të gjitha ekzaminimet radiologjike janë të interpretuara në italisht dhe shqip.

Kardiologjia,neurologjia, endokrinologjia, nefrologjia, gastrohepatologjia dhe reumatologjia kompletojnë specialitetet e një qendre moderne.

Albmedica ka gjithashtu një laborator modern analizash, i cili mundëson një gamë të gjerë ekzaminimesh, si ato: hematologjike, bio-kimike, hormonale dhe imunologjike dhe konsultë me mjekë laboratori.

Të gjitha ekzaminimet radiologjike ruhen për 10 vite, ku ju mund të keni historikun personal mbi shëndetin tuaj. Albmedica, ju mirëpret në Lezhë.

ADRESA: Lagjja Gurra, tek Ish-Grumbullimi, pas Restorant “Dashi”, Lezhë
(30 minuta nga Shkodra dhe 50 minuta nga Tirana)
+355 (0) 67 303 3033 | + 355 (0) 21 52 07 00
[email protected]

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0684022192
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top