Lifestyle

November 9, 2017 | 11:21

Artistët përpiqen të tregojnë se si duket depresioni

Jeta nuk është gjithmonë e lehtë. Ndonjëherë është  e errët dhe e trishtuar. Hidhni një sy këtyre  veprave të artit dhe shikoni se si ndihen apo imagjinojnë depresionin.
 Të jetosh me depresion është e vështirë, por është eshërueshme, prandaj nëse mendon se mund të vuash nga depresioni, mos i injoroni shenjat. Kërko ndihmë!

Brain Sick

Mind Devour

Depression

Colorful Depression

Stay

Depression

Major Depressive Disorder

Depression

Teen Depression

Falling

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com