Dëshmi

April 4, 2020 | 8:13

“Bashkimi bën fuqinë”, këtë gjë kanë bërë dhe mjekët, të rinj e të vjetër janë bashkuar për të fituar luftën kundër koronavirusit

 

“Ata kërkuan disponueshmërinë time dhe unë thashë po. Kam bërë betimin si mjek dhe duhet të shërbej. Frikë nga infektimi? Atëherë  më mirë të mos bëhesh mjek”. (Giampiero Giron)

Përmes kësaj deklarate Giampiero Giron, një anesteziolog 85-vjeçar në pension, u kthye përsëri për të veshur përparësen e tij, duke luftuar për të shpëtuar jetë nga ky virus i mallkuar.

Si ai, kanë vepruar dhe shumë të tjerë!

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top