Radiografi

July 1, 2019 | 8:05

D.O.R.A Residence: Më shumë se një qendër rehabilitimi!

1

E vetmja qendër bashkëkohore e këtij lloji në Shqipëri dhe Ballkan me përvojën e mjekëve gjermanë, austriakë, grekë e rumunë. Staf i mirëpërgatitur, dhe trajnuar për teknologjinë dhe metodologjitë e reja që përdoren në fushën e rikuperimit mjekësor.

Falë investimit të inxhinierit në karrierë Muharrem Bregu, mjekut me përvojë 30-vjeçare, Dr.Mirjan Prifti, dhe administrimit nga Rezarta Bregu, pranë D.O.R.A Residence do të jeni gjithmonë NË DUAR TË SIGURTA.

D.O.R.A Residence ndodhet pranë liqenit të Farkës dhe malit të Dajtit. Ajo ofron një gamë të gjerë shërbimesh, duke bërë të ndiheni si në shtëpinë tuaj. 

Jo larg nga rrëmuja e zakonshme e Tiranës, D.O.R.A Residence është një oaz relaksi. Institucioni i ngritur pranë liqenit të Farkës dhe malit të Dajtit, ofron një gamë të gjerë shërbimesh. Dhe ajo është një qendër rehabilitimi që dhe më të pashpresin e bën të rendi bashkë me të tjerët në udhën e gjerë të jetës. E konceptuar më shumë se një qendër rehabilitimi, D.O.R.A Residence konsiderohet si e vetmja rezidencë e këtij lloji në Ballkan. Një qendër mirëfilli për të zhvilluar turizmin mjekësor. Me përvojën, shërbimin dhe kulturën 30-vjeçare të mjekëve gjermanë, austriakë, grekë e rumunë. Rehabilitim 100%, nga A-ja te Zh-ja në kushte optimale për t’u ndjerë si në shtëpinë tënde. Teknologji e fjalës së fundit perëndimore, dhe salla rehabilitimi prodhim gjerman. Suita ku mund të qëndroni me të afërmit tuaj. Mjedise të gjelbra, transport për shëtitje. Gjithaq, shërbim në restorant me dietologë.

Adresa: Rruga “Alajdin Frashëri”, (Farkë e Vogël AL), Çollak 9999, Albania, 

Tel: +355 44 52 18 00, +355 44 52 18 01,  

MAIL: [email protected]www.doraresidence.al 

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top