Radiografi

November 1, 2021 | 8:00

Denisa Zhegu: Një mjeke dermo estetiste shqiptare në Harley Academy… dhe në Tiranë!

Me përvojë dhe në përditësim të vazhdueshëm, mjekja Denisa Zhegu e trajnuar dhe e licencuar nga Harley Academy në Londër, njehson teknikat më të avancuara edhe në Klinikën e Kirurgjisë Estetike, Dermo Estetik Unik në Tiranë.

Përmirësoni papërsosmëritë e trupit dhe lëkurës tuaj falë mjeshtërisë së profesionistes Denisa Zhegu, e cila së bashku me krahun e djathtë, motrën Redis, mundëson në Dermo Estetik Unik të gjitha llojet e shërbimeve dermoestetike. 

Duke filluar nga trajtimet më të thjeshta të fytyrës dhe trupit, deri në ndërhyrjet kirurgjikale mini invazive me produktet më cilësore dhe aparatet më bashkëkohore.

Që nga: Epilim me lazer; Criolipoliza; Dermapen 4, Microblading, Fshirje tatuazhesh, rikorrigjim të buzëve, mollëzave, hundës, botox, etj. 

cover_173

Në Dermo Estetik Unik, investo për bukurinë dhe mirëqenien tënde! 

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top