Radiografi

December 1, 2020 | 8:03

Dr.Luada Çaushaj: Amra Medical Aesthetic & Academy, etaloni i bukurisë së Vip-ave!

Doktoreshë Luada, profesioniste e realizuar me specializime dhe certifikime nga mastera me famë ndërkombëtare sjell tek Amra teknikat më të reja dhe më të kërkuara, të cilat kurojnë VIP-at nëpër botë.

1

Pa qenë nevoja të udhëtoni larg kufijve, doktoresha ofron ekskluzivisht teknikën ruse të injektimit të fillerit në fytyrë, buzët ruse, përsosmërinë e një imazhi me buzë tejet sensuale.

Amra Medical Academy sjell teknologjinë e 2020 për epilimin e përhershëm të qimeve, Laser 3 në 1, Aleksandrit + diode + Yag, me super oferta. Amra Medical, klinikë e autorizuar nga dermapen world për kryerjen e procedurës microneedling.

Tek Amra bëni realitet vetullat perfekte microblading, certifikuar si Phibrows Artist, gjithashtu fshirje tatuazhesh të punuara keq, me laser të teknologjisë së fundit.

Për vajzat që duan të ndjekin rrugën e bukurisë, Amra Medical Academy realizon kurse të specializuara trajnimi. Amra, tempulli i bukurisë!

Adresa: Rr. Aleksandri i Madh, Unaza e Re, Tiranë, Shqipëri +355 68 67 58 137 Microblading dr Amra amra_medical_aesthetics

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0684022192
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top