Marrëdhënie

April 12, 2018 | 13:32

Gjërat negative që thonë meshkujt, pas një takimi me një femër

Në ditët e sotme, meshkujt i thonë miqve të tyre disa gjëra negative pasi kthehen nga takimi me një femër. Të gjitha femrat janë kurioze të dinë  pikërisht se cilat janë gjërat që ata i tregojnë shokëve për to:

  1. Ishte veshur provokuese

Në takimet e para shumica e femrave, mundohen të vishen provokuese për të rënë në sytë e tyre. Mos e bëni këtë gabim, pasi meshkujt nuk krijojnë një ide të mirë nëse dëshironi të krijoni lidhje me të, jo vetëm seksuale.

  1. Nuk i mbyllej goja

Nëse ka rastisur me një femër që flet shumë me siguri që këtë do i thonë shokëve. Një mashkull do mërzitej me një femër që flet shumë sidomos që në takimin e parë. Mundohuni të jeni më shumë enigmatike dhe mos t’ia lodhni kokën vetëm duke folur. Edhe dëgjoni!

  1. Porositi gjëra të shtrenjta

Nëse kjo femër ka rënë në sy shumë në lidhje me  gjërat e shtrenjta që ka porositur, me siguri ai do ja tregojë miqve këtë detaj. Vërtetë, që ai do e paguajë llogarinë, por nuk është e nevojshme të shfrytëzoni rastin kaq hapur. Nuk do krijoni opinion të mirë.

Burimi / http://www.intv.al

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com