Marrëdhënie

October 20, 2018 | 8:50

Gjërat që duhet të dini rreth martesës…

Martesa nuk është e gjitha ‘trëndafila dhe lule’. Kurorëzimi i një historie dashurie nuk është fundi i lumtur, por një fillim i ri, i cili ndonjëherë mund të jetë i mundimshëm dhe i vështirë.

Këto janë pesë gjërat që duhet të dini rreth martesës:

Besimi: në qoftë se nuk ka besim në një lidhje, është vështirë që marrëdhënia të funksionojë. Duhet të zbuloni anët e njëri-tjetrit që nuk i keni njohur akoma.

Respekti: jeta nuk është bardh e zi por  ju duhet të dini të respektoni njëri-tjetrin. Edhe nëse ndodh që të keqkuptoheni për diçka, duhet të jeni të duruar.

Zhurmat: një debat është normal në një martesë, por duhet të dini ta menaxhoni situatën jo  të bërtisni me zë të lartë.

Shpresa: njerëzit nuk ndryshojnë, më së shumti  ‘dëmtojnë’ disa nga anët e karakterit të tyre. Ju  duhet të respektoni hapësirat e njëri-tjetrit, në fund të fundit ju e keni zgjedhur atë, dhe duke e dashur ndryshe do të ishte e pakuptimtë.

Zemërimi: Të lini mënjanë zemërimin dhe kur mbaron dita të shkëmbeni një përqafim dhe një puthje. Nesër është një ditë tjetër dhe duhet jeni ndryshe nga sot.

 

Burimi / OraNews

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com