Lifestyle

January 29, 2021 | 8:45

Gjysmëhëna në pëllëmbët e duarve tuaja. A është një mit?

Shumica prej jush duhet të kenë dëgjuar diku, ose keni hasur në internet që sa herë që bashkoni të dy duart dhe nëse formohet një gjysmë hënë në duart tuaja, do të keni një bashkëshort shumë të mirë dhe martesë të lumtur.

A është një mit?

Është një shenjë e pakuptimtë dhe e përbërë. Është në shënjestër për të tërhequr vëmendjen e masave të pakujdesshme. Nuk ka mungesë të njerëzve të tillë në këtë planet. Le të mendojmë në një mënyrë logjike me ndihmën e shembujve vijues dhe të zhbëjmë këtë mit.

Vija e drejtë e zemrës në të dy duart

Le të supozojmë se ekziston një prani e vijës së drejtë të zemrës nën malin e Saturnit ose Jupiterit në të dy duart. Përveç kësaj, nëse dora është me ngjyrë rozë, ka një zhvillim të mirë të malit Venus dhe prania e shenjave të shkëlqyera në malin e Jupiterit natyrisht i dhuron atij ose asaj një bashkëshort të mirë dhe martesë të shkëlqyeshme.

Unë kam parë mijëra duar ku e ashtuquajtura “gjysmë hënë” u formua me ndihmën e vijës së lakuar të zemrës, dhe as martesa nuk mbijetoi dhe as personi nuk kishte një partner “të mirë” për shkak të vijës së dëmtuar të zemrës dhe bollëku i shenjave të këqija ishin të pranishme në duar.

Gjysmë hëna në pëllëmbën e duarve

Vija e lakuar në pëllëmbën e dorës tregon se personi është emocionalisht ekspresiv, romantik dhe i pranueshëm. Sidoqoftë, nuk ka asnjë lidhje me gjysmën e hënës dhe interpretimin e saj.

 

Burimi / https://funchannelpalmistry.com/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top