Këshilla & Arsye

December 5, 2017 | 9:07

Ja çfarë duhet të bëni, nëse doni që gjëra të mira të ndodhin në jetën tuaj

Adelina Pjetra Psikologe Klinike & Terapiste Emdr

Adelina Pjetra
Psikologe Klinike & Terapiste Emdr

Nëse doni që gjëra të mira të ndodhin në jetën tuaj, ju duhet të besoni se gjërat e mira janë të mundshme për ju. 
Mos lejoni të menduarit negativ dhe cinik të vjedhin si hajdutë jetën e mirë që meritoni.
Mos krahasoni veten me të tjerët; për të dyja anët , fatet dhe fatkeqësitë e tyre. 
Jeta e tyre nuk është jeta juaj gjithsesi; ju keni jetën tuaj për të jetuar.
Ndjenjat e zgjatura të zemërimit dhe fajit do t’i bllokojnë mundësitë tuaja për të arritur atë çfarë dëshironi. 
Përqendrohuni në zhvillimin tuaj.

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com