Lifestyle

September 4, 2018 | 14:47

Ja disa mënyra për të fituar shpejt energji…

Lodhja dhe shterimi i energjive janë ndër simptomat më të shpeshta tek të rriturit për shkak të stresit kronik, orareve të zgjatura në punë, gjumit me orare jo të rregullta, dietës jo të shëndetshme, apo dhe mungesës së ushtrimeve fizike. Nëse jeni duke u ndjerë të lodhur, por njëkohësisht ju nevojiten energji për të përballuar aktivitetet tuaja ditore, atëherë bëni mirë të ndiqni rregullat e mëposhtme.

  • Merrni frymë thellë.
  • Kujdesuni për posturën tuaj.
  • Këndo me zë të lartë.
  • Mundohu të bësh një shëtitje të shkurtër, qoftë edhe për 10-15 minuta. Qëndroni të hidratuar.
  • Ha shëndetshëm.
  • Flini mjaftueshëm.
  • Për të qenë i/e sigurt, bëni disa kontrolle për aneminë, apo balancën hormonale.
To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com