Marrëdhënie

October 2, 2018 | 13:14

Ja si duhet të veproni për të patur një marrëdhënie të lumtur…

Këtu janë 3 pyetjet më të mira për t’ia bërë të dashurit ose të dashurës çdo ditë, që të keni  marrëdhëniet më të lumtura dhe më të shëndetshme të mundshme.

Ja cilat janë ato:

  1. Si ndihesh?

Ndoshta partneri juaj ndihet keq për një mundësi të humbur në punë, etj. Kjo pyetje siguron leje dhe inkurajim ndaj partnerit tuaj për t’ju thënë gjithçka. Kjo tregon se jeni i hapur për ndarjen e problemeve, vendimeve dhe çdo gjë tjetër që del.

  1. Si mund të ndihmoj?

Qëndroni me  partnerin tuaj që të jeni gati ta përkrahni  dhe inkurajoni. Ajo gjithashtu tregon se ju jeni të kënaqur duke u dhënë atyre respekt për të marrë vendimet e tyre.

  1. Kur mund të flasim?

Kjo pyetje e thjeshtë e bën të qartë partnerit tuaj se ai është me të vërtetë i rëndësishëm për ju. Mendimet dhe ndjenjat e tyre vlerësohen dhe ju doni t’u jepni atyre vëmendjen tuaj të pandarë.

 

Burimi / Intv.al

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com