Teste

May 29, 2017 | 9:46

Jeni pro apo kundër operacioneve plastike?

Do të bënit një ndërhyrje të kirurgjisë plastike? Epo, kurrë mos thuaj kurrë. Zbuloni nëse brenda vetes një zë ju thotë që jeni pro kirurgjisë estetike. Dhe kini parasysh: kjo është thjesht një lojë… Zbuloni nëse brenda vetes një zë ju thotë që jeni pro kirurgjisë estetike.

1

1. Ajo hundë pak e shtrembër…

a. Kam mësuar ta pranoj
b. Duket se është një problem më shumë për të tjerët se sa për mua
c. E urrej që kur kam qenë e vogël

2. Çfarë mendoni për deklaratat e Kate Winslet, e cila është kundër shpimit me gjilpërë?

a. Ka të drejtë
b. Epo, një gjilpërë ndonjëherë edhe duhet
c. Nuk jam dakord me të

3. Po për aktoret që janë të gjitha me botoks?

a. Ishin më mirë më parë
b. Nuk vërej asgjë ndryshe në pamjen e tyre
c. Efekti është shumë i këndshëm

4. Një person që bën operacion një pjesë të trupit është:

a. I pasigurt
b. I pakënaqur
c. Dëshiron të duket më bukur

5. Keni menduar ndonjëherë të bëni ndonjë ndërhyrje?

a. Jo, kurrë
b. Po, por më vjen turp ta them
c. Po

PROFILI JUAJ:

untitled

 

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com