Lifestyle

June 6, 2018 | 15:36

Kombinimet më të spikatura për thonjtë e duarve dhe këmbëve

Vera do të thotë ngjyra. Por më mirë të përqendroheni në një nuancë të vetme apo të argëtohemi me një përzierje të toneve për ta jetuar me gëzim këtë sezon të nxehtë? Këtu janë lojërat më intriguese me ngjyra

Një ngjyrë të vetme apo përplasje ngjyra? Më mirë të njëjtën ngjyrë në duar dhe këmbë apo zgjidhni hije të ndryshme? Dhe pse të mos argëtoheni me përzierjen e ngjyrave për një sezon teknik? Shkurtimisht, le të flasim për dilemën e përjetshme që “ndikon” te gratë sidomos në verë.

Sa herë në muaj ndryshoni manikyrin e thonjve të duarve? Dhe sa atë të këmbëve? E sigurt që numri i dytë është më i ulët se i pari. Çfarë duhet të bëni atëherë kur ngjyra e pedikyr tuaj është ende e përsosur dhe ajo e duarve është shkatërruar apo copëtuar? Cila hije duhet të përputhet?

Në të vërtetë, ka zgjidhje për të gjitha shijet: për ata që duan të guxojnë në drejtim të krijimtarisë dhe imagjinatës, por edhe për ata që duan të përqendrohen në mirësjelljen. Bëhuni gati sepse loja e verës 2018 është çiftimi mani-pedi (siç thonë amerikanët) dhe na pëlqen shumë: mund të kombinoni nuanca të forta në hije të lehta dhe të qumështit për të ulur ose përqendruar në ngjyra të ndritshme.

Por si ti vendosni? Natyrisht, zgjedhja varet më shumë se çdo gjë në stilin, personalitetin, pamjen dhe mundësitë. Mbani mend se një manikyr dhe pedikyr i përkryer përputhet gjithmonë me një zgjedhje shumë elegante për t’u preferuar për një ceremoni të tillë si, për shembull, martesa, pagëzimi apo ditëlindje.

Por askush nuk thotë se ju nuk mund të guxoni dhe të provoni kombinime me nuanca të ndryshme për duart dhe këmbët. Përkundrazi, ato janë ‘ngrohtësisht’ të rekomanduara nga artistët më të mirë të thonjve për aperitivët tuaj në orët e diellit ose në pishina. Në bregdet, në male, si dhe në qytet. Gjithashtu, sepse në verë, është më intriguese të luhet me kontraste dhe jo të qëndroni në një monotoni harmoniale kromatike.

Cilat janë kombinimet më të bukura? Me siguri ngjyrat e gjalla si portokalli dhe vjollcë, por edhe ngjyrat e gëzueshëm dhe joshëse si neon dhe blu të lehta. Apo ngjyrat elegante si çiklami dhe të kuqe. Ose ngjyrat e guximshme si përzierja eliptike mes blusë së errët dhe të verdhës.

Mbani në mend se ngjyra e errët, shkon në mënyrë të vazhdueshme në këmbë, ndërsa më e lehta në duar.

Unë rekomandoj, sidomos nëse besoni në versionin e çuditshëm të manikyrëve dhe pedikyrëve, është e pëlqyeshme një formë e mesme dhe e shkurtër: forma e re me qoshe të rrumbullakëta është e përsosur.

Së fundi një tip i fundit: manikyr dhe pedikyr duhet gjithashtu të harmonizohen me make-up.

Burimi / donnamoderna.com

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com