Teste

July 14, 2017 | 11:03

Le të luajmë!

A e dini se sa vetë mbajnë të njëjtin emër me ju në Republikën e Shqipërisë? Instituti i Statistikave, përveç platformës së tij të ruajtjes dhe evidentimit të të dhënave sipas fushave përkatëse, ka një kënd të veçantë, i cili ju shërben ta mësoni lehtësisht këtë gjë. Interesante, apo jo?!

INSTAT është një sistem përbëhet nga një numër institucionesh të ngarkuara për prodhimin e statistikave zyrtare dhe institucioneve të tjera, publike ose jo, të cilët nxjerrin statistika të fushave të ndryshme për monitorimin apo zbatimin e politikave të veta zhvilluese. Sistemi Kombëtar Statistikor e ushtron aktivitetin në përputhje me ligjin në zbatim, nr.9180, datë 05.02.2004 dhe Programin shumëvjeçar të Statistikave, i cili miratohet me vendim të veçantë të Kuvendit të Shqipërisë. Përgjegjës për zbatimin e Programit dhe monitorimin e Sistemit Statistikor është Instituti i Statistikave (INSTAT) si institucioni kryesor prodhues i statistikave zyrtare. 

statistika

KLIKONI LINKUN!

https://statemra.shinyapps.io/emra/

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com