Teste

October 16, 2018 | 14:39

Loja më e re që po sfidon web-in, a mund ta gjeni çipin në mesin e kungujve brenda 30 sekondave?

Me rastin e festës së Halloween nëpër ueb është bërë mjaft i përhapur një lojë tesuese për mendjen, ku duhet të gjeni një çip pokeri të futur në mesin e kungujve zbukurues, simbol i kësaj feste. 

Diku në mesin e këtyre kungujve është fshehur vetëm një çip pokeri portokalli, ngjyrë kjo e njëjtë me atë të kungujve dhe që e vështirëson akoma më shumë gjetjen e tij.

Krijuesit e këtij testi, pretendojnë se rekordi aktual për gjetjen e çipit është 30 sekonda – kështu që ju mund të vendosni një rekord të ri dhe ta gjeni atë më shpejt?

Burimi / dailymail.co.uk

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com