Radiografi

October 1, 2020 | 8:04

Luis Medical Center: 20 vjet histori suksesi 

 

E themeluar dhe udhëhequr nga mjeku që vuri bazat e otorino-laringologjisë moderne në vendin tonë, mjeshtri i rinoplastikës dhe i mbi 10 mijë operacioneve plastike në karrierën 40-vjeçare, Kostandin Balloma, Luis Medical Center është e para klinikë që vuri bazat në fushën e otorino-laringologjisë në vendin tonë, dhe e para sa i takon klinikës kirurgjikale me shtretër, fillimisht në qytetin e Gjirokastrës në vitin 2000  dhe më pas edhe në Tiranë.

Në Luis Medical Center kryhen operacionet e bajameve dhe mishit të huaj në hundë, vështirësitë në frymëmarrjen me hundë, mjekimi i ngjirjeve të zërit, operacionet me kamera për sinuset dhe polipet e hundës, operacionet plastike të veshëve, gjoksit dhe barkut.

Për rinoplastikat mban peshën kryesore Doktor Kostandin Balloma, mjeshtri i rinoplastikave siç e quajnë, me një numër të madh rinoplastikash në karrierën e tij dhe në veçanti në operacionet e rinoplastikave me rezultat jo të mirë.

kop

LUIS MEDICAL CENTER
+355 (0) 44520431 | +355 67 408 8725 | luismedical | luis_medical_center
[email protected] [email protected] | www.luismedicalcenter.com
Rruga: “Gjikë Kuqali”, ish-Shushica, pranë stadiumit Dinamo, Tiranë

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0684022192
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top