Në fokus

May 30, 2020 | 8:46

Mos i mbyllni dyert e jetës për shkak të dekurajimit!

Mos lejoni që betejat e jetës t’ju largojnë paqen. Kur njëra derë mbyllet, shumë të tjera hapen, duke ju ofruar mundësi unike për prosperitet dhe gëzim!

Mos u dekurajoni duke mbyllur dyert në jetën tuaj ose mos besoni se realizimi i ëndrrave tuaja është shumë larg. Mos lejoni që vështirësitë t’ju bëjnë të vini në dyshim vlerën tuaj ose të hiqni dorë nga ëndrrat tuaja, sepse një nga hapat tuaj nuk ishte i suksesshëm.

Jeta shkon në rrugën e saj dhe koha e saj nuk është gjithmonë në përputhje me tuajat, por kjo nuk do të thotë që ju jeni të paaftë ose se kurrë nuk do të jeni në gjendje të arrini atë që gjithmonë keni dëshiruar.

Nëse dini se si ta përshtatni shikimin tuaj dhe të pajtoheni me secilën përvojë të jetës, do të kuptoni se dyert e mbyllura janë shpesh një bekim, sepse ato ju lejojnë të merrni diçka shumë më të mirë se sa keni dashur në fillim. Për të marrë atë që meritojmë, ne shpesh duhet të humbasim disa nga gjërat që duam. Pra, mos u zemëroni kur diçka shkon keq, kjo do të thotë se Universi ka përgatitur diçka më të mirë për ju.

Prosperitet, gëzim, kohë të mira ju janë dërguar dhe kur këto gjëra të arrijnë tek ju, do të kuptoni pse keni dashur të dëgjoni një “jo”. Mos u dekurajoni ose mos e humbni gëzimin dhe frymëzimin e të jetuarit, sepse do të jeni akoma më të lumtur nga sa mund ta imagjinoni. Përdorini zhgënjimet si një mundësi për të forcuar veten dhe prisni të nesërmen me besim dhe shpresë, sepse kur mbyllet njëra derë, shumë të tjera hapen për t’ju ofruar gjithçka që ju meritoni!

 

 

Burimi / https://vibee.it/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top