Dëshmi

April 19, 2022 | 9:50

“Ndihem e frustruar, unë dhe burri im nuk kemi pajtueshmëri seksuale në shtrat”

Jam e shqetësuar se unë dhe burri im nuk jemi të pajtueshëm seksualisht dhe po bëhem gjithnjë e më e frustruar…

0_portrait-of-an-attractive-couple-having-differences-in-bed

E dashur Coleen

Ne kemi qenë së bashku për gjashtë vjet. Unë jam shumë më aventuriere në shtrat sesa ai dhe e gatshëme të provoj gjëra të reja, por ai kurrë nuk dëshiron të marrë pjesë. Nëse ndonjëherë provoj diçka të re, ai thjesht tërhiqet dhe kthehet në të njëjtën rutinë të vjetër. Mos më keqkuptoni, më pëlqen seksi me të, por do të doja që ai të përfshihej më shumë. Ai thotë se unë jam më e sigurt seksualisht se ai dhe thjesht “i pëlqen ajo që i pëlqen”.

Coleen

Nëse vazhdimisht i nxitni gjërat, kjo mund të jetë duke i bërë presion dhe duke ndikuar në besimin e tij. Nëse ai nuk ndihet i sigurt, kjo do ta ndalojë atë të provojë gjëra të reja, kështu që është një rreth vicioz. Unë mendoj se është e rëndësishme të heqësh presionin nga vetë akti i seksit dhe të flasim për të jashtë dhomës së gjumit. Seksi është i rëndësishëm, por ju duhet të jeni në gjendje të komunikoni atë që ju pëlqen secilit. E keni pyetur ndonjëherë pse nuk ka besim seksual? Ndoshta ai nuk ka përvojën tuaj, ose mendon se nuk ju kënaq. Dëshira fillon në tru, kështu që gjëja më e rëndësishme është komunikimi i mirë dhe ndjenja e lidhur me njëri-tjetrin.

 

 

Përgatiti K.I / Burimi www.mirror.co.uk

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top