Në fokus

November 7, 2018 | 9:40

Nëse ndjeni këto sinjale gjatë ditës, një engjëll është pranë jush

Kur keni ndjenja të veçanta gjatë ditës, ndoshta një engjëll ka ardhur pranë jush. Ekzistojnë po aq besime sa ka njerëz në botë. Ndërsa disa preferojnë të mendojnë se është dikush lart që i mbron dhe i ndihmon ata në situatat më të këqija, të tjerët nuk besojnë në asgjë.

Midis grupit të parë të njerëzve, disa mendojnë se ka një engjëll kujdestar, ndërsa të tjerë mendojnë se mbrojtja vjen nga një qenie e vdekur që e donte shumë.

Le të shohim së bashku një sërë situatash dhe sinjale që tregojnë praninë e një engjëlli.

 1. Shikoni një engjëll në ëndërr

Shumë herë ne i përshkruajmë ëndrrat si dritaret e shpirtit. Nëse në një nga ëndrrat tuaja shfaqet një engjëll mbrojtës, kjo mund të thotë se ju jeni duke shijuar mbrojtjen e tij. Ose thjesht doni të siguroni veten me praninë e tij.

 1. Shihni rrathë me ngjyra

Shumë herë ne shohim rrathë me ngjyra rreth nesh dhe mendojmë se sytë tanë janë duke luajtur për ne. Shumë besimtarë mendojnë se këto rrathë janë automjetet e engjëjve që janë pranë nesh. Ndonjëherë këto ngjyra janë të dukshme edhe në foto.

 1. Papritur ndjeni një erë të këndshme

Kur papritmas ndjeni një aromë të këndshme, një parfum, por edhe aromën e një ushqimi të veçantë, kjo mund të tregojë praninë e një engjëlli ose të të ndjerit që e vlerësonte atë erë.

 1. Gjeni një pendë të bardhë

Një pendë e bardhë është një nga mënyrat me të cilat engjëjt provojnë të jenë pranë personit. Një pendë e bardhë që shfaqet në rrugën tuaj, në një vend shumë të vështirë, është një shenjë që një engjëll vepron si kujdestar në atë moment dhe dëshiron të të njoftojë se nuk jeni vetëm.

 1. Një fëmijë i vogël ose një kafshë rregullon një pikë të pacaktuar në dhomë

Mund të ndodhë që një fëmijë i vogël apo një kafshë shtëpie të ndalet për të rregulluar një pikë ku asgjë nuk mund të shihet. Nëse fëmija fillon të ndërveprojë me diçka që nuk shihet, mund të jetë sinjali që tregon një engjëll mbrojtës është aty pranë.

 1. Shihni një formë të veçantë në re

Nëse shohim retë, sidomos në agim ose në muzg, vërehen forma të veçanta, është një shenjë tjetër që një engjëll po dërgon. Kur të ndodhë kjo, format mund të jenë shumë të ngjashme me ato të një engjëlli, por edhe zemra ose simbole të veçanta që kanë një kuptim të veçantë për ata që i shohin ato.

 1. Zbuloni numra të veçantë

Një nga mënyrat më të zakonshme që përdorin engjëjt për të tërhequr vëmendjen e personit dhe të jetë në gjendje ta udhëheqë atë, është nëpërmjet numrave. Këto numra kanë një domethënie specifike dhe përsëriten disa herë.

 1. Një ndryshim i menjëhershëm i temperaturës

Ashtu si ndjetë një erë të këndshme papritur, e njëjta gjë ndodh me temperaturën. Nëse vëreni një ndryshim të papritur, nga nxehtësia në të ftohtë ose anasjelltas, kjo do të thotë që engjëlli mbrojtës është afër jush.

 1. Dëgjoni zëra të deformuar

Ju nuk mund të jeni në gjendje të dini saktësisht se çfarë po thonë, por mund të dëgjoni zëra të deformuar rreth jush. Kjo do të thotë se engjëlli mbrojtës është pranë jush dhe dëshiron të komunikojë me ju nëpërmjet një mesazhi.

 1. Paralajmëroni që nuk jeni vetëm

Ndodh të jeni në një vend të izoluar dhe të keni ndjenjën se nuk jeni vetëm. Ndjenja e pranisë në anën e pasme të qafës për shumë besimtarë do të thotë të kesh një engjëll kujdestar që i mbron ato.

 1. Ndjeni një shpim gjilpërash në majë të kokës

Një sinjal tjetër që tregon praninë e një engjëlli që komunikon afërsinë e tij dhe tenton të tërheqë vëmendjen ose tregon se ju duhet të përqendroheni në disa detaje.

 

Burimi / www.giornodopogiorno.org/

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com