FB

April 1, 2021 | 10:45

Pashkët, jepini hapësirë ​​krijimtarisë për festa

Duke përjashtuar çdo mundësi udhëtimi jashtë qytetit për festat e Pashkëve, mbetet vetëm t’i përkushtohemi drekës festive që do të konsumohet në shtëpi dhe pa (shumë) miq dhe të afërm. Më poshtë jepen disa ide për të zbukuruar tryezat dhe shtëpinë me buxhete të vogla dhe duke u argëtuar shumë.

Vezë me ngjyra: nëse ngjyrosja e vezëve nuk është asgjë e re, ne mund t’i bëjmë tryezat tona unike dhe të veçanta falë imagjinatës dhe shijes së mirë. Ne mund të fokusohemi tek e verdha, duke e kombinuar me disa tulipanë për një tryezë të gëzuar.

Thurje me grep, sipas traditës: thurjet me grep janë një referencë autentike për artin antik të thurjes me grep. Ashtu siç bënë gjyshet, nuk ka asgjë më klasike sesa zbukurimi i tryezës me mbulesa të bëra me dorë me fije me ngjyrë pranverore: e bardha është shumë e bukur, për t’u kombinuar me pjata me ngjyrë, rozë karamele, ideale për mbulesa tavoline romantike, ose jeshile, për tavolina që duan t’i bëjnë jehonë thirrjes së natyrës.

Gërshërë dhe karton: nuk ka punë dore që nuk përfshin gërshërë, ngjitës dhe karton me ngjyrë. Ne mund të përdorim shirita dhe shënues për të krijuar lepuj të lezetshëm ose për të formuar vezë që mund t’i varim aty-këtu për t’i dhënë shumë gëzim festës së Pashkëve, edhe nëse kalohen brenda shtëpisë.

Një gotë: për një zbukurim origjinal dhe pak jashtë stilit të zakonshëm, thjesht mbushni disa kavanoza me material paketimi dhe përdorni kreativitetin tuaj për të krijuar silueta lepujsh ose bletësh të lezetshme që do të vendosen në tryezë, në ballkon ose në kopsht, nëse keni një të tillë.

 

Burimi / https://www.tgcom24.mediaset.it/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top