Dëshmi

June 15, 2022 | 8:15

Posta / “Nuk mund t’i besoj më të fejuarit tim që kur zbulova se ai po i dërgonte mesazhe ish të dashurës së tij”

Coleen Nolan këshillon një lexuese e cila është e shqetësuar për besnikërinë e të dashurit të saj, pasi ajo zbuloi se ai i kishte dërguar mesazhe ish të dashurës së tij…

E dashur Coleen

Së fundmi mora vesh se i fejuari im ka shkëmbyer mesazhe me ish të dashurën e tij. Mesazhet që pashë ishin mjaft të pafajshme, duke diskutuar grupin e miqve të tyre nga universiteti dhe një ribashkim të ardhshëm që është planifikuar për këtë verë. Por, ajo që më shqetëson vërtet është se ai nuk më tha për këto biseda, ose madje nuk përmendi se kishin qenë në kontakt, gjë që padyshim më bën të ndihem çuditshëm. Pse e mbajti sekret? Ai thotë se duke qenë se janë pjesë e të njëjtit grup miqësie, ai dëshiron t’i mbajë gjërat civile, por ka rënë dakord të ndalojë mesazhet private dhe thjesht t’i dërgojë mesazh grupit më të madh. Kur e pyeta pse nuk i kishte përmendur tekstet, ai tha se mendoi se mund të më mërzitnin, kështu që mendoi se ishte më mirë të mos thosha asgjë. Nuk e di nëse po reagoj tepër, por e urrej që ai ma ka fshehur këtë gjë dhe madje më ka bërë të vë në dyshim marrëdhënien tonë. Ne po planifikojmë të martohemi pranverën e ardhshme. Thjesht më vuri në dyshime nëse mund t’i besoj vërtet atij dhe nëse ai është i përkushtuar në të vërtetë ndaj marrëdhënies sonë. Mendon se po bëj shumë për këtë apo kam të drejtë?

Coleen

Epo, unë mendoj se duhet t’i shpjegoni atij se fshehja me qëllim e gjërave nga ju, ju bën të pyesni nëse mund t’i besoni atij dhe besimi është gjithçka në një marrëdhënie. Është fshehtësia rreth tij që është problemi, jo fakti që ata i dërguan mesazhe njëri-tjetrit. Megjithatë, unë mendoj se ju duhet t’i jepni atij përfitimin e dyshimit këtë herë – në mendjen e tij ata po bisedojnë vetëm për miqtë e tyre dhe ribashkimin. Por, shpjegojini atij se nëse ai do t’ju thoshte se do të kishte qenë në kontakt me ish-in e tij, mund të ishit paksa e acaruar, por nuk do të kishit lënë në dyshim të gjithë marrëdhënien tuaj! Gjëja tjetër për t’u marrë parasysh është se i dashuri juaj mund të jetë një palë e pafajshme në këtë shkëmbim tekstesh, por ish-i i tij mund të ketë motive të tjera, kështu që ndoshta është një ide e mirë që ata t’i përmbahen mesazheve në grupin më të gjerë rreth marrëveshjeve për ribashkimin.

 

Përgatiti K.I / Burimi www.mirror.co.uk

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Drejtor Marketingu - Geart Shehu: 0682097486
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top