Në fokus

April 20, 2016 | 8:13

Revista Psikologjia, Prill 2016

Edmond Panariti

Profesorin e duan të gjithë

Për herë të parë në një rrëfim ekskluziv, akademiku i njohur, aktualisht ministër i bujqësisë, Prof. Dr. Edmond Panariti vjen në një profil më të zgjeruar për jetën e tij profesionale dhe jo vetëm. Në moton e jetës së tij ka një parim të pandryshueshëm: në fillim vjen njerëzorja, jashtë saj nuk funksionon asgjë. Ndërsa sekreti i jetës për të është mbajtja e gjërave në ekuilibër.

COVER

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com