Radiografi

March 31, 2017 | 9:53

REVISTA PSIKOLOGJIA, PRILL 2017

Në të gjitha pikat e shitjes do të gjeni numrin e ri të revistës “Psikologjia”

                        BLG: Business Angels
Ata janë grupi më i fuqishëm i bashkëpunimit dhe ofrimit të shanseve të barabarta, madje mund të bëhen ylli yt i shkëlqimit drejt një të ardhmeje të suksesshme. Shtyllat ku ngrihen këto themele të sigurta, serioze në të bërit biznes, janë pikërisht profesionistët e vërtetë të fushës, funksionarë idealë për të të ndihmuar të kapësh majat dhe performancën absolute në lartimin e një biznesi unik, ngritjen dhe fuqizimin madje edhe të ekonomisë vendase.

fq_1-1

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com