Lifestyle

September 5, 2020 | 8:18

Shenjat më agresive të zodiakut…

Çastet e tensionit dhe nervozizmit i ndodhin secilit prej nesh. Ato momente ku nga humbja e kontrollit shpërthen zemërimi, por ato janë thjesht momente. Ndërsa për shenjat më agresive dhe të zemërueshme të zodiakut, shpërthimet e zemërimit janë shumë më shumë se momente. Ato pothuajse bëhen rregull. Ato janë shenja lehtësisht të irritueshme që e bëjnë të vështirë mbajtjen e nervave të tyre të qëndrueshme.

Le të zbulojmë se çfarë janë ato, çfarë i karakterizon dhe arsyet pse ato lëshojnë agresion.

Shenjat më agresive dhe të zemërueshme të zodiakut

DASHI

Luftëtari i Zodiakut, tani dihet, midis shumë aftësive që ai zotëron, ka një mungesë të madhe: durimin. Krejtësisht i lirë nga ky virtyt i çmuar, bëhet mjaft intolerant kur përballet me situata ose njerëz veçanërisht të ngadaltë. Por përtej kësaj, është vetë natyra e tij që e bën atë të acarohet lehtë. Shenja e Dashit mund të irritohet nga një gjë e vogël dhe acarimi i tij mund të kthehet lehtësisht në agresion kur çështja është pak më serioze.

Është pikërisht natyra e tij luftëtare që e bën atë të kërkojë një luftë, për të mos shpëtuar kurrë nga një diskutim, për të nxitur një luftë. Sidoqoftë duhet thënë se, aq sa lehtë irritohet, po aq lehtë qetësohet. Dhe nuk mban inat: kthen faqen dhe shkon më tej sikur asgjë të mos kishte ndodhur.

LUANI

Ndër shenjat më agresive dhe të zhurmshme të zodiakut gjejmë shenjën e Luanit. Mbreti i Zodiakut, i fortë, me vullnet, i guximshëm, shpesh e lë veten të tërhiqet nga zemërimi që shpesh çon në agresion. Shpesh ndodhet para padrejtësive, sepse siç e dini, Luani është gjithmonë në krah të më të dobëtit. Bujar dhe mbrojtës, ai bëhet një tërbim i vërtetë ndaj atyre që duan të dëmtojnë të dashurit e tij ose ndonjë personi tjetër të pambrojtur.

Ka situata të tjera, madje edhe më pak të rëndësishme që mund ta irritojnë dhe bëjnë shenjën e Luanit të zemëruar dhe agresiv. Ashtu si me Dashin, nganjëherë ata bëhen të padurueshëm përballë ngadalësisë ose ngjarjeve të papritura. Por gjithmonë, ashtu si Dashi, ai e gjen lehtë qetësinë.

SHIGJETARI

Po, në mesin e shenjave më agresive dhe të errëta të zodiakut ne gjejmë shenjën e Shigjetarit. Vetëm ai kaq optimist është gjithmonë i gatshëm të reagojë pozitivisht ndaj ngjarjeve më të vështira në jetë. Por kini kujdes të mos e shtyni deri në kufi, sepse kur ta arrijë atë, mund të shpërthejë me gjithë zemërimin e tij.

Në atë pikë është jashtëzakonisht e vështirë për të që të kontrollojë veten dhe ndryshe nga shenjat e mëparshme, ai nuk qetësohet shpejt. Pikërisht sepse është mbajtur për një kohë të gjatë, zemërimi i Shigjetarit mund të jetë i tmerrshëm. Mendohuni dy herë para se ta irritoni!

 

 

Burimi / https://www.giornodopogiorno.org/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top