Lifestyle

June 1, 2020 | 11:45

Shenjat më llupëse të Zodiakut

Dihet se ushqimi është thelbësor për çdo qenie njerëzore. Një veprim i domosdoshëm për një mbijetesë të caktuar, por për shumë prej nesh është diçka më shumë. Është një kënaqësi e vërtetë, një moment i kënaqësisë së pastër për ta kaluar vetëm ose në shoqëri. Për shenjat më llupëse të Zodiakut është diçka më shumë. Një dashuri e vërtetë për ushqimin, për shijen e tij, për aromat që lëshon.

I madhi Federico Fellini thoshte: “Jeta është një kombinim i makaronave dhe magjisë”. Dhe shenjat më llupëse të Zodiakut me siguri do të bien dakord. Le të zbulojmë se cilat janë ato!

Gaforrja, mbretëresha e traditave!

Shenja e Gaforres është një shenjë e lidhur me familjen, shtëpinë, traditat e vjetra që ajo i pëlqen të kryej. Ajo mund të dashurojë vetëm ushqimin e mirë, shijet e vjetra dhe të reja, të cilat ajo di t’i kombinojë me mjaft mjeshtëri. Zakonisht njerëzit e lindur nën këtë shenjë mbajnë recetat e gjyshes, ose ndjekin të tjerët. Ato pëlqejnë të gatuajnë vetë dhe për të tjerët dhe asgjë nuk i kënaq më shumë sesa një tryezë e bukur e vendosur me thjeshtësi elegante, ushqim të shkëlqyeshëm dhe familjen e tyre për ta ndarë atë.

Demi, mbreti i bollëkut

Ne duket se i shohim ata si miqtë tanë. Ne i shohim ata duke lexuar me një buzëqeshje, sepse janë të sigurt se do të gjejnë shenjën e tyre në listë. Epo po, nuk mund të mungonte tek shenjat më llupëse të Zodiakut! Demi nuk vlerëson thjesht ushqimin e mirë, por e do bollëkun. Në tryezën e tij nuk duhet të mungojë asgjë. Shumëllojshmëria dhe sasia janë thelbësore për ta bërë atë të kënaqur. Ai i urren ushqimet e shpejta! Të ulesh dhe të drekosh, të shijosh çdo gjellë me qetësi, është një lloj rregulli i jetës. Zakonisht njerëzit e shenjës së Demit kanë një imponim, ku sasia e duhur e ushqimit është e rëndësishme për t’u siguruar atyre energjinë e nevojshme.

Binjakët, mbretër të ëmbëlsisë

Midis shenjave më llupëse të Zodiakut gjejmë edhe atë të Binjakëve i cili demonstron një varësi të vërtetë nga ëmbëlsirat! Çdo festë është një justifikim i mirë për të festuar… ëmbël. Edhe momentet me humor bëhen alibi për hapjen e një çokollate. Njerëzit e lindur nën këtë shenjë janë pro darkave të shkëlqyera dhe shijojnë çdo pjatë që u serviret. Për këtë arsye, t’i ftosh ata për një drekë apo darkë është vërtet shpërblyese!

 

 

Burimi / https://www.giornodopogiorno.org/

 

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top