Mirëqenie

November 17, 2020 | 8:10

Si të mbroni energjinë tuaj…

Përdorni këto hapa praktikë për të mbrojtur energjinë tuaj çdo ditë. Ndonjëherë hasni njerëz në jetën tuaj që nuk janë në përputhje me energjinë tuaj. Ata mund të kenë energji të nxehtë dhe ju ftohin. Ata mund të jenë në depresion dhe kjo ju bëjnë të mos ndiheni mirë. Ata mund të jenë të zemëruar dhe zemërimi dëmton fushën tuaj të energjisë, ose papritmas mund të ndjeheni sikur disponimi juaj ka ndryshuar në një drejtim tjetër ose ndjeheni të lodhur dhe të konsumuar pasi keni biseduar me ta.

Këta njerëz mund të jenë të vetëdijshëm për këtë shkëmbim energjie, por, më shpesh ata nuk janë. Shumica e njerëzve nuk janë të vetëdijshëm se po projektojnë energjinë e tyre si një rrjetë e gjerë që hidhet. Dhe shpesh ata nuk janë njerëz “të këqij”. Ata thjesht e hedhin energjinë e tyre në mënyrë të pavetëdijshme në univers, ku ai merret nga të tjerët, përfshirë edhe ju.

Atëherë, çfarë mund të bësh për të mbrojtur veten?

Me disa praktika të thjeshta dhe efektive të higjienës së energjisë mund të negocioni situata të ndërlikuara dhe të mbani fushën tuaj të energjisë. Imagjinoni një dritë të bardhë duke udhëtuar mbi kokën tuaj dhe duke u mbështjellë rreth trupit tuaj. Kjo dritë ju mbështjell në një flluskë dhe largon gjithçka që nuk i përket fushës tuaj të energjisë.

Mbaje gjuhën brenda gojës

Kjo ndihmon për ta mbajtur energjinë të mbyllur dhe të mbrojtur. Gjithashtu ndihmon që energjia juaj të mos largohet nga ju.

Prekni gishtin e mesit me gishtin e madh

Kjo siguron një cikël të plotë energjie që kalon nëpër trupin tuaj dhe qëndron brenda ndërsa nuk lejon energji tjetër të hyjë brenda.

Fokusoni energjinë tuaj në zonën tuaj të tretë të syve

Kur energjia e dikujt tjetër hyn në hapësirën tuaj, ajo synon zonën e pleksusit diellor, duke e përqendruar energjinë tuaj lart dhe duke mbyllur hapësirën e poshtme ndaj energjisë pushtuese.

Uluni me këmbët dhe krahët e kryqëzuar

Kryqëzoni krahët dhe këmbët për të mbyllur hapësirën e energjisë.

Vizualizoni një pasqyrë të trefishtë para stomakut tuaj

Kur energjia e dikujt po vjen tek ju, paraqitni pasqyrën duke e hapur jashtë, kështu që energjia e tyre kërcen nga reflektimi i saj dhe bie në tokë.

Thirrni udhëzues shpirtërorë, engjëj, prani shpirtërore, etj.

Thirrni të gjitha hyjnitë me të cilat punoni për të pastruar fushën tuaj të energjisë. Archangel Michael është një mbrojtës i fuqishëm. Kërkoni që ai të vijë tek ju me shpatën e tij blu të zjarrit për të prerë çdo kordë energjie që nuk ju përket juve.

Kthejeni trupin tuaj anash

Ju mund të ktheni anash ose të fikni vrasësin në mënyrë që të mos jeni drejtpërdrejt përballë personit para jush.

Praktikoni rregullisht meditimet për pastrimin e chakrës

Përqendrohuni në mirëqenien tuaj. Imagjinoni veten si një qenie e pastër. Shihni veten të lumtur dhe të dashur. Mos i kushtoni vëmendje energjisë ose personit, energjia e të cilit ju shqetëson. Nëse ndiheni shumë të përqendruar, dërgojini atyre dritë dhe dashuri dhe njihini ata si një qenie e lehtë që po kalon një moment të vështirë energjie para se të vazhdoni me ditën tuaj.

 

 

Burimi / https://divinelotushealing.com/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top