Teste

May 12, 2017 | 10:27

TEST/ A dini të gjeni punë?

Në kohët që po jetojmë, tregu i punës vazhdon të jetë në krizë. Mes pakënaqësive të mospagesave në datën e duhur apo mosvlerësimit financiar e moral për kualifikimin që keni, jeni në dilemë të kërkoni një punë të re apo të qëndroni aty ku jeni. Ka disa pika dhe sekrete që duhet të keni parasysh kur jeni në kërkim të një pune.

1

A jeni i sigurt se dini të kërkoni punën ideale që bën për ju? Nëse objektivi tuaj është që të gjeni punë, përgjigjuni pyetjeve të mëposhtme për të parë nëse jeni gati për t’u përballur me këtë sfidë. Do të zbuloni nëse ka gabime për t’u korrigjuar apo disa detaje që duhen përmirësuar.

untitled

Më shumë PO

Je shumë e aftë të gjesh punë

Nëse e sheh të nevojshme të gjesh një tjetër punë, je shumë e përgatitur për këtë gjë. Bazat e forta të tuat janë: një vetëbesim i madh, pa e nënvlerësuar kurrë veten, një përvojë e madhe dhe objektivitet i pashtershëm. Nuk të mungon as fleksibiliteti që mund të jetë shumë i nevojshëm në fund kur do të duhet të merrni një vendim.

Më shumë JO

Diçka nuk shkon ashtu si duhet

Nëse po kërkon punë në mënyrën se si i je përgjigjur këtij testi, nuk do të kesh shumë mundësi për ta gjetur atë. Kuraja, pritshëmritë dhe veprimet e tua duhet të jenë më të ekuilibruara, realiste dhe të planifikuara mirë. Korrigjo ndonjë gabim dhe mundohu të gjesh alternativa më efikase.

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com